BYDIADONNA+FEMINA.SE

Hej alla ni som hälsar på mig här på bydiadonna!

I två månader har jag har gästbloggat för FEMINA med både matfoton och recept. Under den här tiden har jag lärt känna ett härligt team på redaktionen och vårt samarbete har funkat superbra. Detta är anledningen till att jag stannar kvar och fortsätter som Feminas matbloggare. Bydiadonna finns kvar men alla nya inlägg kommer på bydiadonna.femina.se  Följer du mig på Instagram (@diadonna) får du veta när ett nytt inlägg är uppe på nya bloggsidan. Hälsa gärna på mig där och ta del av goda picknickmackor med lax och ärtmos genom att klicka på länken:

BYDIADONNA.FEMINA.SE  

Jag vill passa på att önska er en härlig sommar!
Kram Diana

 

2014-06-30_1404111394

 

To all of you who visit me here at bydiadonna!

In two months I have blogged for FEMINA with both foodphotos and recipes. During this time, I have come to know a great team and our collaboration has worked perfectly. This is why I will continue as Feminas foodblogger. Bydiadonna remains, but all new posts will be founde on bydiadonna.femina.se If you follow me on Instagram (@diadonna) you know when a new post is up on the new blog page. Say hi to me there and take a look at my picnic sandwiches with salmon and peas. Here’s a link: BYDIADONNA.FEMINA.SE

I take this opportunity to wish you a wonderful summer!
Hugs from me!

/Diana

 

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”BYDIADONNA+FEMINA.SE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s