Nya blogginlägg på bydiadonna.femina.se

Hej allihopa!

Hoppas ni har det bra och njuter av sommaren! Själv är jag precis hemkommen från Makedonien där jag varit på semester i två veckor. Maten var både god och billig så dit åker jag tillbaka snart igen. Under tiden har jag gjort en del inlägg på FEMINA.SE om du vill kika. Där finns nämligen nya recept på bland annat rabarberpaj med pannacotta, melonsallad och laxmacka. Även lite trädgårdsinspiration för dig som vill äta utomhus. Klicka på länken:  bydiadonna.femina.se eller på respektive bild för att komma till recept (både med och utan gluten). Hälsa gärna på mig där!

Ha det bra så länge!

Kram Diana

maj2014 008melon partille 195-2laxmackor 027

 

 

Annonser

8 reaktioner på ”Nya blogginlägg på bydiadonna.femina.se

  1. Appreciating the dedication you put into your website and detailed information you provide. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed information. Excellent read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

  2. I’m not sure the place you’re getting your info, however great topic. I must spend a while finding out more or understanding more. Thank you for wonderful information I was in search of this information for my mission.

  3. May I just say what a relief to discover somebody who truly knows what they’re talking about on the web. You actually understand how to bring a problem to light and make it important. A lot more people ought to read this and understand this side of the story. I was surprised you aren’t more popular given that you most certainly have the gift.

  4. I believe that is one of the so much significant info for me. And i’m satisfied reading your article. However wanna commentary on some normal things, The site style is ideal, the articles is really excellent : D. Excellent activity, cheers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s