Föreläsning By Diadonna

FÖRELÄSNING

Nu är det dags för mig att hålla en inspirationsföreläsning i Stockholm. Den arrangeras av butik Stilrummet där jag ska föreläsa om mat, styling och foto. Det känns spännande att få träffa er läsare och Instagramföljare i ett annat forum. Jag ser verkligen fram emot att dela med mig av mina tips och idéer och givetvis svara på frågor. Jag vill bjuda er på en personlig och inspirerande eftermiddag. Vill du vara med är du välkommen att anmäla dig hos Marie på Stilrummet. Datumet är lördag 27 september kl. 16-18.

Anmälan:  www.stilrummet.se

Hoppas vi ses!
Kram Diana

 

3
Foto och styling: Diana Dontsova

Annonser

En reaktion på ”Föreläsning By Diadonna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s